Builds Bonny Qwefty23. - Too Orangey For Qwefty23.

Kul att hitta nya ställen

Posted Nov. 15, 2017, 9:29 a.m. By qwefty23 Tags: Mat och dryck

Det är alltid kul tycker jag att hitta nya ställen som man kan gå till när man ska ut och äta, jag tycker det där ku att få prova något nytt och att få vara på ett ställe som jag inte har varit på tidigare. Det är en viss charm i det och att få se något nytt och prova på nya smaker. Ja jag tror att många med mugg håller med om det och att det är något som många tycker om.
Härglit att få göra det tillsammans med andra och att få skapa fina minnen tillsammans. Om man inte riktigt vet vart man ska gå någon stans så kan man söka på " restaurang gamla stan stockholm " där finns det alltid bra ställen tycker jag. Plus att gamla stan är så mysig så det blir en sån härlig stämning bara att gå dit tycker jag.

Bra att prova på lite nytt

Ja det kan vara bra tycker jag att prova på lite nya saker och hitta nya ställen som man tycker är mysiga och som kanske kan bli ens nya favoritställe. Det vore ju väldigt trevligt om man hittade nya favoriter som man tycker om och som man gärna nåt tillbaka till. Det är så mysigt att hitta sina favoriter som man känner att här vill jag bli stammis och känna att jag vill komma fler tillfällen. Det tycker jag i alla fall och det är trevligt när man ser att personalen känner igen en och vill att man kommer igen, det är trevligt och gör att det blir ännu trevligare att gå ut och äta. Och nu på hösten och vintern så är det ännu mysigare tycker jag och man njuter av att sitta inne i värmen och titta på människor och att få äta sig mätt på lite annan mat.